DRESSCODE

Dos je uit voor hét foute kersttruien festival van Utrecht met vrolijke accessoires, gekke hoofddeksels en een gekke trui. Niets is verplicht, maar ook niets is te gek! 

Exclusief bij Uglyxmas kun jij nu jouw foute kersttrui bestellen met 10% korting! Gebruik bij het afrekenen de code kerstbal!

HET TERREIN

Om het je behaaglijk te maken staat het terrein bol van de knusse plekjes en vuren waar je je kunt opwarmen. Met als klapper de grote indoor 90’s & 00’s ballroom. De crazy christmas karaoke en de foodarea zijn tevens overdekt en overladen met knusse kerstverlichting. 

MINIMUM LEEFTIJD

Losgaan op Kerstbal Festival? Dat kan vanaf 18 jaar. Om het festival te betreden, wordt er om een geldig legitimatiebewijs worden gevraagd. Zorg dus dat je deze bij je hebt! 

LOCKERS

Op het festivalterrein zijn lockers aanwezig. Je kunt voor € 7,- een medium, of voor € 9,- een grote locker huren. Kun je mooi een extra (kerst)trui, jas of sjaal opbergen als je het koud krijgt. 

BETAALMOGELIJKHEDEN

Op het festival kun je munten kopen die als betaalmiddel gelden voor food & drinks op het terrein. De munten kun je zowel contant als met pin afrekenen. 

BEREIKBAARHEID

Het Berlijnplein is uitstekend te bereiken. Kom je met de fiets? Zet je fiets dan in de daarvoor bestemde fietsenstalling. Als je met de auto komt: parkeren kan vlak naast het Berlijnplein (voor navigatie kies: Oude Vleutenseweg 33 - Utrecht). Let op: vergeet niet je uitrijkaart bij de kassa's op het festivalterrein te kopen. 

Reis je met het OV? Stap dan uit op Station Utrecht Leidsche Rijn. Vanaf hier is het 2 minuten lopen naar het festival terrein. Volg hiervoor de borden richting Berlijnplein. Check 9292ov.nl voor actuele vertrektijden.